Пополнете го формуларот за да ја преземете програмата

При преземање на "KnaufTerm 2 PRO", ќе треба да ги напишете основните информации за вас.

Вашите податоци се потребни за да ве информираме за нови изданија, измени и дополнувања на програмата, како и за својата промоција.

Однапред сме Ви благодарни на сите прашања и предлози кои можете да ни ги испратите на knaufterm@knaufinsulation.com со цел заеднички да ја подобриме програмата.