Do Re Mi Fasada – završena faza prijavljivanja!

Vest objavljena 01.05.2017 on Drugo and Događaji

Završena faza prijavljivanja za besplatnu fasadu. Na našu adresu pristiglo 5,000 prijava!

Nagradni konkurs Do Re Mi Fasada koji smo pokrenuli 15. marta, u saradnji sa partnerima Knauf i Baumit, probudio je ogromno interesovanje među vlasnicima kuća u Srbiji. Da podsetimo, konkurs je pokrenut pod sloganom „Za stihova par – fasada na dar!“. Vlasnici kuća su, uz popunjen prijavni formular na sajtu www.kamenavuna.com slali i svoje stihove na temu fasade, kamene vune i Knauf Insulation-a.

Do 30. aprila, do kada je trajala faza prjavljivanja, pristiglo nam je čak 5,000 prijava iz svih krajeva Srbije! U ovom periodu, naša web stranica www.kamenavuna.com imala je preko 100,000 jedinstvenih poseta. Ove brojke su prevazišle sva naša očekivanja i ukazale nam na nekoliko stvari:

  • Da je stanovništvo Srbije itekako svesno potrebe za energetskom efikasnošću
  • Da je termofasada prepoznata kao prvi i najefikasniji korak prilikom energetske sanacije objekata
  • Da u Srbiji i dalje postoji ogroman procenat objekata bez ikakve izolacije
  • Da su naši ljudi beskrajno kreativni i inspirativni! (ovaj zaključak izvodimo na osnovu letimičnog pregleda stihova, verujte nam na reč, ima zaista fenomenalnih, duhovitih, kreativnih, zabavnih, ozbiljnih, pa i provokativnih!)

 

Vredi pomenuti da smo dobili i preko 200 mejlova sa vašim pitanjima, nedoumicama, dopunama, ali i sa rečima hvale za naš konkurs. Inboks naše Fejsbuk strane je takođe svakodnevno bio pun pitanja – trudili smo se da na sve njih odgovorimo i nadamo se da smo uspeli da vam pomognemo da se uspešno prijavite.

Zahvaljujemo se svim učesnicima konkursa na prijavama koje su poslali i na ukazanom poverenju!

U narednom periodu, našem žiriju predstoji ozbiljan zadatak: da pažljivo pregleda sve pristigle prijave, proceni stihove i fotografije vaših kuća. U uži krug će ući 65 objekata, od kojih će 5 na kraju dobiti prve nagrade – kompletan sistem kontaktne fasade sa kamenom vunom debljine 10cm u površini od 200m2. Ostalih 60 učesnika iz užeg kruga dobiće utešne nagrade.

Proglašenje pobednika je zakazano za 22. maj u 12h, kada ćemo objaviti imena i pobedničke stihove na sledećim mestima: