Na Kopaoniku održana šesta Knauf Akademija

Vest objavljena 02.10.2017 on Događaji

Najveća do sada Knauf Akademija, održana je od 28-30. septembra na Kopaoniku, u hotelu Grand Hotel & Spa. Preko 200 arhitekata, građevinaca i projektanata iz zemlje i regiona imalo je priliku da čuje novosti iz kompanija Knauf Zemun, Knauf Insulation i Knauf AMF, ali i da uživa u vrhunskim predavanjima domaćih i stranih gostujućih predavača, iz Hrvatske, Grčke, Italije, Austrije i Nemačke.

Centralna tema ovogodišnje Akademije bila je zvučna zaštitanekoliko predavanja je bilo posvećeno ovoj temi iz različitih uglova. Zaključak predavača i gostiju je da ova važna tema polako dobija mesto i pažnju koje joj pripadaju u našem građevinarstvu. Predstavljena su i dva nova softvera: KT 3D i nova verzija Knauf Sound Insulation, koji će omogućiti brži i lakši rad na projektovanju.

Nakon radnog dela Akademije, goste i domaćine je, uz odličnu hranu zabavljao beogradski bend Girls, Boys & Toys. Verujemo da svi posetioci nose najbolje uspomene sa Kopaonika i da jedva čekaju sledeću priliku za druženje.

Pogledajte deo atmosfere sa Akademije klikom OVDE i preuzmite sve prezentacije predavača klikom OVDE.