При преземање на "KnaufTerm 2 PRO", ќе треба да ги напишете основните информации за вас.

Вашите податоци се потребни за да ве информираме за нови изданија, измени и дополнувања на програмата, како и за својата промоција.

Однапред сме Ви благодарни на сите прашања и предлози кои можете да ни ги испратите на [email protected] со цел заеднички да ја подобриме програмата.

 

 

Превземете го KnaufTerm 2 PRO и станете член на друштвото од 10.526 инженери кои веќе работат во него!

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.