O nama

Globalni lider u proizvodnji i distribuciji izolacionih rešenja

Ko smo mi?
Više od 40 godina iskustva

Sa više od 40 godina iskustva u industriji izolacionih materijala, Knauf Insulation je jedno od najuglednijih imena u svetu izolacije sa tendencijom najbržeg rasta.

Who we are

Knauf Insulation u brojkama

€2 milijarde

Stabilno poslovanje i promet preko 2 milijarde evra u 2021. godini.

6,000 ZAPOSLENIH

Gotovo 6,000 zaposlenih u preko 40 zemalja sveta, sa 29 proizvodnih pogona u 15 zemalja.

Deo Knauf Grupe
Posvećenost, preduzetnički duh, partnerstvo, ljudskost
Knauf Grupa

Knauf, porodično ime, i korporativna grupa globalnih razmera.

Knauf Insulation je deo Knauf Grupe koja zapošljava oko 40,000 ljudi širom sveta, ima više od 300 fabrika u preko 90 zemalja i promet od oko 12,5 milijardi evra (u 2021. godini).

Knauf grupa je osnovana 1932. godine i do danas ostaje u nezavisnom porodičnom vlasništvu, negujući vrednosti partnerstva, posvećenosti, preduzetništva i Menschlichkeit (humanost).

Misija

Preispitujemo uobičajene načine razmišljanja i kreiramo inovativna izolaciona rešenja koja će oblikovati naš način života i izgraditi budućnost, brinući o ljudima koji ta rešenja prave i koriste, kao i o svetu od koga svi zavisimo.

Vizija

Da budemo lideri u pružanju pametnijih izolacionih rešenja za bolje sutra.

Knauf Insulation u Srbiji

Knauf Insulation Srbija postoji od 2005. godine kada je fabrika kamene vune Vunizol u Surdulici ušla u sastav Knauf Grupe. Danas ima 150 zaposlenih i osim srpskog, snabdeva kamenom mineralnom vunom i tržišta Rumunije, Bugarske, Grčke, Severne Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Više informacija o fabrici u Surdulici
Kontakt