Misija i vizija

NAŠA MISIJA

Naša misija je da preispitujemo uobičajene načine razmišljanja i kreiramo inovativna izolaciona rešenja koja će oblikovati naš način života i izgraditi budućnost, brinući o ljudima koji ta rešenja prave i koriste, kao i o svetu od koga svi zavisimo.

Challenge Knauf Insulation Mission

Preispitujemo svoju kompaniju, zakonske okvire i industriju kako bismo razvili nove koncepte i nove načine razmišljanja u izolaciji i građevinarstvu.

Create Knauf Insulation Mission

Kreiramo inovativna rešenja koja menjaju naš način rada i postavljaju nove standarde kvaliteta, performansi i održivosti.

Care Knauf Insulation Mission

Brinemo o onome što je zaista važno: našim ljudima, našim kupcima, zajednici u kojoj poslujemo i na kraju, o našoj planeti.

vision
NAŠA VIZIJA

Da budemo lideri u pružanju pametnijih izolacionih rešenja za bolji svet. Stremimo da budemo partner od poverenja koji pruža visoko-kvalitetna i pametna izolaciona rešenja i usluge za bolji svet.

Mi smo kompanija, brend, porodica koja brine o svom kupcu i njegove potrebe stavlja na prvo mesto
Knauf Insulation

Knauf Insulation u Srbiji

Knauf Insulation Srbija postoji od 2005. godine kada je fabrika kamene vune Vunizol u Surdulici ušla u sastav Knauf Grupe. Danas ima 150 zaposlenih i osim srpskog, snabdeva kamenom mineralnom vunom i tržišta Rumunije, Bugarske, Grčke, Severne Makedonije, Crne Gore i Albanije.