"Druženje sa prirodom" za uspešan početak školske godine

By Knauf Insulation Srbija
Septembar 07, 2022

Pod pokroviteljstvom Knauf Insulation Srbija, udruženje “Čuvari Vlasine” i udruženje za zaštitu i očuvanje autohtonih vrsta domaćih životinja “Izvorni”, organizovali su u subotu, 03.09.2022. godine “Druženje sa prirodom”. 
 
Na druženje su bili pozvani svi prvaci sa teritorije opštine Surdulica da u pratnji svojih roditelja provedu dan na besplatnom času jahanja i zajedničkom druženju u konjušnici “Sokol”, nedaleko od Vlasinskog jezera.

Deci je obezbedjen čas jahanja sa instruktorima i upoznavanje sa načinom ishrane, nege i higijene konja i njihovom prirodom, a kasnije i druženje dece i roditelja na zajedničkom ručku. 

S obzirom da se na samo pet minuta od prostora konjušnice nalazi jedan od najstarijih manastira na teritoriji Srbije, manastir Palja, neki od posetilaca su iskoristili mogućnost obilaska manastira. 
 
Svako dete dobilo je profesionalnu fotografiju na konju, kao uspomenu na ovaj dan.


Da prvaci sa teritorije opštine Surdulica upamte svoj početak školovanja na ovaj zanimljiv način, potrudila se kompanija Knauf Insulation koja je pružila finansijsku podršku za realizaciju ovog projekta, u okviru svog projekta Aktivna zajednica