Company news

Knauf Insulation objavio godišnji izveštaj za 2020.

By Knauf Insulation Srbija
Novembar 25, 2020

Naš novi godišnji izveštaj u prvi plan stavlja snagu naših ljudi i našu korporativu kulturu inspirisanu principom challenge.create.care

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je danas objavljen naš godišnji izveštaj – pohvala našim ljudima, našim vrednostima i našoj posvećenosti održivom razvoju.  

Žan-Klod Karlin, član Upravnog odbora Knauf Insulation-a za Evropu, Bliski istok i Aziju, je ovim povodom izjavio: “Globalna pandemija je ove godine u prvi plan izbacila naše ljude i naše vrednosti challenge.create.care.

“Ponosan sam na činjenicu da je svako u Knauf Insulation-u od samog početka bio koncentrisan na ono što je zaista važno – da brinemo jedni o drugima, o svojim kolegama i o svojim kupcima – i postajali smo jači sa svakim izazovom sa kojim smo se suočavali.”

Naš novi godišnji izveštaj slavi ovakav duh i vrednosti koje ne prestaju da nam budu inspiracija. On na pravi način pokazuje i našu novu strategiju održivosti ‘For A Better World’ — javno deklarisanje naših dugoročnih obaveza – kao i naših dostignuća do 2019. godine.

U Izveštaju pronađite i sledeće:

 

Upravljanje stalnim izazovima

 

Planovi za dostizanje naših novih ciljeva održivosti

 

Kako smanjujemo naš uticaj na životnu sredinu

  • Nastavljamo sa smanjivanjem našeg uticaja na životnu sredinu po kubnom metru proizvoda uprkos povećanju naše proizvodnje do rekordnih nivoa u prethodnoj deceniji. Bez obzira na to, naše ambicije moraju biti još veće. Naši rezultati održivosti iz 2019. godine pokazuju dokle smo stigli – bilo da je reč o smanjenju emisije CO2 za 23% u odnosu na 2010. god, ili o smanjenju broja nezgoda na radu za 56% — i koliko daleko još treba da idemo.

 

Godisnji izvestaj CTA

Pročitajte naš godišnji izveštaj 2020!