Knauf Insulation postao zvanični partner novog udruženja arhitekata u Srbiji – ASAP

By Knauf Insulation Srbija
Februar 06, 2023

Asocijacija srpskih arhitektonskih praksi – ASAP osnovana je 2022. godine u cilju razmene znanja i ideja, kao i afirmacije srpske arhitekture. Misija udruženja je da kroz povezivanje studija koji neguju savremenu arhitektonsku praksu u Srbiji, osnaže svoj nastup i povećaju uticaj na tržištu i u branši. Takođe, putem strateških partnerstava sa građevinskim kompanijama žele da iskoriste spoj jedinstvenih znanja i ekspertiza kako bi razvijali arhitektonski ekosistem, unapredili lokalnu scenu i kontinuirano učestvovali u stvaranju nacionalnog dobra.

Knauf Insulation će u 2023. godini biti jedan od zvaničnih partnera ASAP-a, a zašto smo se odlučili na taj korak, objasnila je naša marketing menadžerka Marija Ilić:

„Kao kompanija koja oduvek neguje dobre odnose sa inženjerima, podržava edukaciju i razvoj arhitekata, sa odobravanjem smo dočekali vest da je ASAP osnovan i vrlo brzo odlučili da postanemo njihov partner, jer nove i mlade snage su one na kojima će se arhitektura i građevinarstvo zasnivati u godinama i decenijama pred nama.

Savremeno građevinarstvo i arhitektura zahtevaju savremeni pristup svih činilaca u lancu. Smatramo da Knauf Insulation ASAP-u može da ponudi upravo takvo partnerstvo – zasnovano na ekspertizi, modernim rešenjima i alatima i razmeni znanja u cilju unapređenja arhitektonske prakse ali i čitave građevinske industrije u Srbiji, a i šire.’’