Sedma Knauf Akademija – nastavljamo sa pomeranjem granica

By Knauf Insulation Srbija
Oktobar 05, 2018

Kada na celodnevnom stručnom događaju, sa programom od šest sati i deset predavača, teško možete da nađete praznu stolicu, znate da ste ponovo uspeli da zadovoljite apetite visokoprofilisane publike, sastavljene od arhitekata, građevinskih inženjera i projektanata iz Srbije i regiona.

Upravo tako je bilo u hotelu Izvor u Aranđelovcu, 28. septembra, gde su Knauf, AMF i Knauf Insulation okupili oko 200 zvanica na sedmoj Knauf Akademiji. Pažnju posetilaca držale su sjajne prezentacije domaćina, ali i brojnih gostiju.

Foto Centar 018.jpg

Foto Centar 021.jpg

Foto Centar 028.jpg

Foto Centar 099.jpg

Foto Centar 107.jpg

David Appelfeld iz Knauf Insulationa nas je uveo u svet BIM-a, da bi se Jugoslav Janjić i Nebojša Jeremić iz Studija dizajn Arhitektura nadovezali sa sjajnim primerima iz prakse, pozitivnim i izazovnim stranama rada u BIM-u i Revit-u.

Deo gostiju Akademije imao je i ekskluzivnu mogućnst da isproba VR opremu koja dizajn Arhitekturi služi za što vernije prezentovanje projekata.

Foto Centar 128.jpg

Foto Centar 137.jpg

Foto Centar 134.jpg

Foto Centar 188.jpg

Nastavili smo pričom o dizajnu gde je Dejan Babović prikazao nešto staromodniji, ali ništa manje atraktivan pristup. Atmosferu je dodatno zagrejala Milena Obradović neuobičajenim predavanjem o psihologiji u arhitekturi, da bi ovacije na samom kraju dobio Boris Podreka, čuveni arhitekta čiji radovi krase brojne velike i male gradove srednje Evrope.

Foto Centar 202.jpg

Foto Centar 211.jpg

Foto Centar 251.jpg

Podizanje nivoa kvaliteta Knauf Akademije svake godine postaje sve izazovniji zadatak – ali reakcije posetilaca nam kažu da u tome iz godine u godinu uspevamo.

Vidimo se 2019!