Surdulička fabrika kamene vune najbolja u Knauf Insulation Grupi za 2018. godinu!

By Knauf Insulation Srbija
Maj 27, 2019

Oslo, 22.maj 2019.

Na svečanosti u Oslu, gde su se okupili direktori svih fabrika Knauf grupe, kao i tehnički direktori divizija gips, staklena vuna, kamena vuna i drvena vuna, uručene su nagrade najboljim fabrikama u 2018. godini.

Na naše veliko zadovoljstvo, fabrika u Surdulici proglašena je za najbolju fabriku kamene vune u grupi (među 6 fabrika koliko trenutno postoji u KI i sve se nalaze u zemljama EU)! Nagradu je primio direktor fabrike, Jovica Mišić.

surdulica-nabolja-fabrika-u-grupi-2.jpg

"Ovo je izuzetno priznanje i pobeda celog našeg tima! U poslednjih nekoliko godina smo implementirali brojne procese u našu proizvodnju i održavanje, koji se tiču kontinuiranog razvoja, bezbednosti na radnom mestu, rukovođenja sirovinama i proizvodima.

Svi naši zaposleni su prošli brojne obuke kako bi te procedure zaživele, i danas one daju odlične rezultate, što je dokaz da se posvećeni rad i istrajnost isplati. Još jednom, zahvaljujem se menadžmentu Knauf Grupe koji je prepoznao naše napore, i svim zaposlenima u Surdulici, bez kojih ove nagrade ne bi ni bilo", izjavio je Mišić prilikom primanja nagrade.

surdulica-nabolja-fabrika-u-grupi-1.jpg

Nagrada najboljim fabrikama u grupi dodeljuje se drugu godinu zaredom, u četiri kategorije: gips, kamena mineralna vuna, staklena mineralna vuna i drvena vuna.

Sam izbor je zapravo rezultat svojevrsnog takmičenja među fabrikama, u kome se u toku jedne godine mere i boduju različite performanse, vezane za oblasti: Bezbednost i zdravlje na radu (mere se parametri TRIR i LTAFR), Orijentisanost ka kupcu (broj reklamacija), kao i Kontinuirani razvoj (gde se mere troškovi, efiikasnost postrojenja i potrošnja energije).